BH ENG
Ekskluzivni smo uvoznik i distributer brenda

Nektar Natura, za Vaše dobro zdravlje!

O Nektar Naturi

Amex doo je generalni uvoznik i distrubuter breand-a Nektar Natura. Amex doo je dobavljač prirodnih bezalkoholnih napitaka i sustava Nektar Natura  za doziranje pića u segmentima HORECA.

Dovoljno smo mali kako bismo sve naše potrošače opskrbljivali sustavima za doziranje po narudžbi, a opet dovoljno veliki kako bi nam vjerovali najveći hotelski lanci. Pogledajte naše preporuke»

Kvaliteta naših prirodnih sokova i bezalkoholnih pića uvjerit će vas da imamo vrlo razvijen smisao za okus te najfinije recepte za miješanje pića. Kušajte naša pića »

Pouzdanost i fleksibilnost sustava za doziranje pića koji poštuju sve higijenske norme uvjerit će vas da posjedujemo znanje i prave proizvode. Pogledajte ponudu naših dozatora »

Optimalna opskrba i usluga 24/7, bez obzira gdje se nalazite, uvjerit će vas da vam možemo pomoći uvijek kada nas trebate. Kontaktirajte naše osoblje »

Veličina nije nužno najjača kvaliteta, no prilagodljivost jest. Stoga naša rješenja nisu ujednačena već su prilagođena svakom tržištu i segmentu zasebno – pa tako i vašemu.

Općenita rješenja vam ne odgovaraju? Možemo razviti poseban okus sokova prilagođen vašoj okolini, kulturi i vašim gostima, koji su najvažniji.

Visoke higijenske norme HACCP nisu samo ukras na zidu. Za nas one predstavljaju osnovno načelo pomoći koju vam pružamo kako bi vaši gosti bili zadovoljni te kako bi se vratili i sljedeće sezone.

Vjerujemo da vam je jedino potreban pouzdan sustav rada 24/7. Stoga preuzimamo odgovornost za sustav za doziranje i kvalitetu pića posluženih vašim gostima.

Misija

Amex osigurava optimalnu opskrbu bezalkoholnih napitaka Nektar Natura poslovnim partnerima u segmentima HORECA koji im jamče najvišu dodatnu vrijednost.

Naša inovativna rješenja za doziranje pića, koja su u potpunosti prilagođena potrebama naših potrošača i njihovih gostiju, kao i vrlo pouzdana usluga, omogućuju maksimalnu iskorištenost prostora i sredstava namijenjenih za posluživanje pića.

Kvalitetni voćni sokovi, pića i gazirani napitci nude osvježenje gostima naših partnera te tako u potpunosti udovoljavaju njihovim potrebama.

SegmentiHotel
Premium napitci i rješenja za doziranje za najzahtjevnije goste, prilagođeni vašem tipu hotela: S uslugom doručka, All inclusive, Lobi/Koktel bar, Wellness/Spa, KongresFitnes klub
Osvježavajuća i zdrava pića u baru fitnes kluba ili samoposlužni dozator – to je ono što je korisnicima fitnes kluba potrebno nakon sportskih aktivnosti.Disco & Bar & Casino
Neka se zabava nastavi, bez obzira koliko pića mora pripraviti i poslužiti vaš barmen. Za alkoholna i bezalkoholna pića.Catering
Mobilni sustavi za doziranje za učinkovito posluživanje više vrsta napitaka s jednog mjesta – pogodno za organizaciju događanja.Restoran
Pomozite gostima da se sami i na jednostavan način posluže svojim omiljenim sokom ili gaziranim pićem koristeći jednostavan sustav i neograničenu besplatnu konzumaciju..Kantine (škole, bolnice, vojne baze)
Brz i učinkovit način posluživanja velikih količina napitaka u kratkom vremenu u školskim i bolničkim kantinama ili kantinama vojnih baza, bez stvaranja suvišnog otpada..

 

PićeSokovi
100 % prirodni voćni sok bez dodanog šećera.
I to je to.Voda
Gazirana ili negazirana,
s mjehurićima ili bez?Čaj
Čaj za dvoje
i dvoje za čaj …Sport drink
Veni, vidi, vici!Gazirana pića
Vaša dnevna doza
pršteće energije!

Premium rješenja za doziranje pića namijenjena najzahtjevnijim gostima.
Premium napitci za vaše goste – to je naš zadatak.
Potpuno učinkovit Sustav za doziranje
dostupan 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu (24/7). To je naš posao.