Džemala Bijedića 83, 71 000 Sarajevo, BiH

Dolcezza

SVIJET BESKOMPROMISNE KVALITETE
DOLCEZZA

“Dolcezza” je trenutno jedan od široko poznatih brendova “HORECA” sektora u Srbiji i inostranstvu. Naši proizvodi pronašli su put do mnogih kupaca u zemljama evrope kao i u svim republikama bivše Jugoslavije.

Preduzeće DOO “Integro Co” Novi Sad osnovano je 2000 godine. Proizvodnja i prodaja instant napitaka (Hot Chocolate “Dolcezza” i Milkshake “Dolcezza”) su okosnica našeg poslovanja. Tokom vremena smo proširili delatnost na uvoz i distribuciju kafe (Espresso “Dolcezza”) i pokrenuli proizvodnju nove palete čajeva (“Dolcezza” Tea) i instant kafu (“Dolcezza” Coffee Dream). Ta dva nova segmenta su dovela do toga da trenutno postoji preko četrdeset artikala sa brendom “Dolcezza”.

 

 S obzirom na količinu i specifičnost navedenih proizvoda, osetili smo potrebu da učvrstimo i produbimo podršku našim kupcima i distributerima, tako da smo u našu delatnost uvrstili i uvoz, prodaju, iznajmljivanje i održavanje espresso aparata, aparata za toplu čokoladu, miksera za spravljanje napitaka i slične opreme.

TOPLE ČOKOLADE

Crna, bijela, lješnjak, jagoda, kokos, tiramisu, ekstra crna.

MILKSHAKE & Frappe

Ice čokolada, Ice kafa, jagoda, vanila, banana, lješnjak, višnja, ananas, šumsko voće, tropsko voće.

organski čajevi

Prirodni čajevi sa pripadajućim priborom za poseban užitak.